Diagnosticheaza-ti Masina in Service-urile Skoda din Pitesti

Diagnosticheaza-ti Masina in Service-urile Skoda din Pitesti

Dacă se întâmplă sa dribleze un dealer Service pitesti folosite veți vedea o impresionantă linie din modele mai multe premiate care au schimbat imaginea Service pitesti pentru binele. Service pitesti este acum parte a grupului Volkswagen Automotive oferindu-i acces la o cantitate enormă de resurse, informații și tehnologie; acest lucru a ajutat Service pitesti îmbunătățească vehiculele și continuu peste livra.

Ultima dată când am verificat Service pitesti a castigat deja opt premii diferite fata de analiști din industrie recunoscute, inclusiv What Car ?, Top Gear Magazine și Fifth Gear. Cele mai recente premii sunt pentru Service pitesti Superb Estate, care a primit premii de la ambele Daily Express și MSN Cars. MSN Cars enumerate și Service pitesti Fabia SPV dintre cele mai bune masini ale anului 2010 de.

skoda-service-centre-19-01-10

Service pitesti Superb Estate a fost numit cel mai bun + imobile + în Daily Express “Deplasarea Oscar 2010 Nat Barnes de la Daily Express a spus,” Superb Estate are un portbagaj imens 1865 litri. Mai bine, prețurile încep de la doar 17720, subcotare masiv Mercedes Benz E-Class cu mai mult de 12 de mii. Nu veți găsi mai multe metalice pentru bani. ”

MSN Cars votat Service pitesti Superb ca unul cele mai bune masini ale anului 2010 de Richard Aucock de autoturisme MSN a descris ca, + Big și ieftin, economic și rapid, bine construit și bine utilat, le are pe toate. Și apoi există portbagaj incredibil de mare 1865 litri. +

În decembrie Fifth Gear numit, de asemenea, Service pitesti Superb Estate + său de familie Masina Anului 2010+, în timp ce Auto Express încoronat se + Cel mai bun Estate masina + în Premii sale de automobile noi 2010 Fabia SPV făcut, de asemenea listă MSN Cars, Peter Burges de la MSN Cars a spus, + am avut idei preconcepute despre RS, dar mai puțin de 100 de metri am fost lovit. 180hp supraalimentat cu turbocompresor și 1.4 este un vis, transmisia DSG superb și șasiul sublim. Pur și simplu distractiv enorm. +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *