Cum Sa Iti Proiectezi Casa Usor

Cum Sa Iti Proiectezi Casa Usor

Cu toții am avut acele zile, atunci când a plouat și am vrut să fie în mijlocul ei. Poate nu de asistent udat, dar uitam de modul în care a căzut pe diamante mici pe iarbă, copaci, și frunze. Mirosul de ploaie poate, de asemenea, voi face apel. Miroase curat, cum ar fi spălătorie fără căldură. De asemenea, ați putea dori să simți răcoarea aerului.

Poate esti agitat în timpul furtună. Nu poate doriți să te udat, dar nu vrei să fie prins în interiorul, fie. Acestea sunt doar cateva motive pentru care o verandă casă pot fi cale de a scăpa de la limitele de proiecte de casa ta și te bucuri de Natures cadou de ploaie!

Cu toate acestea, nu pot fi în totalitate sigur cum să începeți pe construirea unei case verandabut este mult, mult, mult mai ușor decât ați putea fi crezut!

Mai întâi de toate, trebuie să înțelegeți că o verandă este destul de mult doar o punte închisă. Dacă aveți deja o punte pe care doriți să anexeze, probabil, veți putea fără o mulțime de probleme.

Dacă nu aveți deja o punte pe partea laterală sau din spate a casei tale, atunci care este în cazul în care va trebui să înceapă.

Mai întâi de toate, trebuie să înțelegeți că va trebui să aibă un fundament bun pentru veranda proiecte de casa ta. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie confecționate din materiale bune, solide. Câteva materiale pe care le puteți utiliza sunt terase compozit, lemn de esenta tare, metal, sau plasticassuming pe care le cant găsi un material mai bun.

constructie-casa-41

Fundația trebuie să fie robust. Tu dont doriți să utilizați placaj, ca parte din isnt ta foundationit că este exact o idee rea, dar este mult mai predispus la exfoliere și putrezire și nu este pur și simplu un material foarte bun într-o structură care pot și vor să se ude de multe ori.

După ce ați creat o bază bună pentru veranda casei dumneavoastră, aveți nevoie să vă asigurați că aceasta are, de asemenea, balustrada bine, dacă alegeți să-l aibă. Pentru cea mai mare parte, sunt destul de ușor de a atașa balustrade prea. Ei pur și simplu o chestiune de preferinta ta.

Țineți minte că, dacă intenționați să atașați balustrade de care aveți nevoie pentru a configura bazele în așa fel încât vă permite să facă acest lucru. De exemplu, ați putea avea nevoie să vă asigurați că există buzunare în care le puteți instala balustrada de veranda proiecte de casa ta în fundație.

După ce v-ați asigurat că ați pregătit pentru verandă casă, puteți începe construirea ea!

Cu toate acestea, o veranda casei poate fi un pic dificil de a construi de unul singur. Din fericire, există multe kituri pe care le puteți achiziționa care vă va permite să construiască rapid propria verandă.

Pe scurt, nu va trebui chiar să vă faceți griji despre a lua timp pentru a achiziționa toate materialele separat, presupunând că sunteți în stare să găsească un kit verandă care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Ei de fapt destul de ușor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *