Cum Sa Iti Alegi o Casa pe Structura Metalica

Cum Sa Iti Alegi o Casa pe Structura Metalica

Dacă te gândești la vânzare casa ta și se deplasează în sus, fa-ti temele înainte de a oferi casa la vanzare. Citiți povestea următoare pentru a vedea ce se poate întâmpla la vanzatorii de case care nu fac matematica lor.

O familie tanara vândut casa lor din California, înainte de a le-a determinat cum să cumpere casa lor viitoare. Tot ce gândit a fost mutarea intr-o casa mai mare pentru familia lor în creștere.

Cu doi ani înainte, după acest cuplu de tineri cumpărat primul lor de origine, au cumpărat un microbuz cu plățile și a crescut datoria lor de card de credit cu mobilier de origine piețe. Apoi, soția renuntat de lucru pentru a sta acasă cu copilul lor. Familia avea încă suficienți bani pentru a face toate plățile la timp. Ei au căzut în dragoste cu un nou model de casa mai mare într-o dezvoltare de origine ale tractului apropiere. Agentul de vânzări i-au convins noua casa le-ar costa doar un alt 200 de dolari pe lună.

Familia nu a avut probleme de vânzare lor de origine. Pentru a beneficia de plata pe noi acasă ipotecare, au trebuit să plătească pe minivan, împrumuturi pentru studenți, iar datoria card de credit. Din veniturile lor de vânzare acasă, aceste recompense lăsat mai puțin de o plată de 10% stabilite pentru noua lor casă.

Din cauza scăzut în jos de plată veniturile lor sa schimbat și, ei nu sa calificat pentru noua casa, la alegerea lor. Cu doar 5% în jos, cuplul a trebuit să plătească dobânzi mai mari la un al doilea, pentru a evita asigurare ipotecare. Fără a venit al doilea soției, plata totală a însemnat că au calificat doar pentru un nou credit ipotecar pentru o casă care costa mai putin de cea pe care a vândut!

Înainte de a pune casa ta pe piață, asigurați-vă că puteți cumpăra casa dorită.

Luați în considerare următoarele aspecte financiare:

Discutați cu un ofițer de împrumut și verificați dvs. de credit. Nu va lasati prinsi după vânzarea casa ta, atunci când este prea târziu, pentru a repara orice probleme de credit. Desigur, este posibil să aveți o plată mare în jos din vânzarea de casa ta, dar alte efecte, cum ar fi datoriile card de credit, credite auto, și student împrumuturi ar putea avea nevoie să fie plătit, astfel încât să se califice pentru noile plăți ipotecare. Pentru mai multe detalii accesati pagina: http://www.casemexi.ro/vanzari-case/structura-metalica-usoara.html

Afla cat de mult de o plată lunară și suma de plată în jos veți avea nevoie pentru a cumpara casa de alegerea ta.

Nu matematica. Cât de mult vă puteți aștepta să nete provenite din vânzarea casa ta?

1. Ai un penalti plată în avans ipotecare, care ar putea mânca o cantitate semnificativă de capitaluri proprii tău?

2. Determinarea costurile de vânzare comisioane. Poți vinde casa ta în mod eficient pe cont propriu sau aveți nevoie să plătească 6% din pretul de vânzare pentru expertiză un agent imobiliar?

3. Estimarea costurilor de închidere. Pune o închidere local sau companie de escrow pentru o sumă estimată a costurilor de inchidere pentru o casa in gama dumneavoastra de preturi.

4. Cât de mult de lucru are nevoie de dvs. de acasă la gata de proprietate pentru o vânzare de top-dolar? Care upgrade-uri sau redecorarea cheltuieli sens de vedere financiar?

constructie-casa-31

Luați în considerare toate cheltuielile de vânzare, determina profitul real, meci de această sumă pentru plata în jos, și a vedea cât de mult o casa poti cumpara cu suma de plată lunară calificat. După ce faci matematica temele dumneavoastră, veți fi gata să se gândească la vânzare casa ta. Nu va lasati prinsi ca aceasta familie tanara si vor fi obligati într-o casă mai mică.

Copyright 2005 Jeanette J. Fisher – Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *