Lucerna Verde — Sanatate Naturala

Lucerna Verde — Sanatate Naturala

Beneficii pentru sanatate

Descoperirea recentă a beneficiile pentru sanatate ale lucerna verde a făcut-o foarte populară în rândul de sănătate și de fitness entuziaști ca un remediu pentru aproape toate conditiile de sanatate. În afară de conținut de aproximativ 70% clorofila, este de asemenea bogat în fier, calciu, magneziu, zinc, sodiu, potasiu, și cobalt. Se absoarbe aproape toate mineralele prezente în sol și ne oferă cu bunătatea celor. De asemenea, este extrem de bogată în proteine, și conține o cantitate bogată de aminoacizi si enzime. Beneficiile acestui alimente minune se aplică la următoarele domenii:

Hair

Vitaminele și mineralele prezente în lucerna verde da posibilitatea de a restabili parul la culoarea normală. Acest lucru înseamnă, dacă suferă de albire prematura, lucerna verde este soluția perfectă pentru problema ta. Oamenii s-au confruntat, de asemenea, scutirea de la mătreață, pentru că are abilități de detoxifiere. De fapt, dacă se aplică suc de lucerna verde local pe scalp, nu numai că va elimina matreata, dar se va repara, de asemenea, parul deteriorat.

lucerna-verde-1

Skin

Aplicarea topică de suc proaspăt lucerna verde pe zona afectată se va face o mare diferență în starea dumneavoastră. În primul rând, ajută la întârzierea semnelor de imbatranire. Mai mult decât atât, ea tonuri și firmele de pielea de pe fata. În al doilea rând, ea are capacitatea de a detoxifierea organismului. Acest lucru înseamnă, puteți scăpa de acnee și să aibă o piele frumoasa stralucitoare. În al treilea rând, dacă aveți o boală de piele cum ar fi psoriazis sau eczeme, ea este de gând să vă ajuta să scapi de asta.

Pierdere în Greutate

Pentru lucerna verde este eficace ca un instrument pentru pierderea în greutate, ar trebui să fie consumate într-o formă deshidratată. Acest lucru se datorează faptului că sucul nu este la fel ca lucerna verde fibros în forma ei brută, deshidratat. lucerna verde este foarte fibros, și se extinde în stomac atunci când este consumată. Acest lucru dă un sentiment de plenitudine, și, prin urmare, reduce pofta de mancare. Pentru a beneficia de acest avantaj, praf uscat lucerna verde, se amesteca cu un pahar de apă, și bea-l. Vezi diferenta se face la greutatea ta.

Fertilitatea

Acesta are capacitatea de a neutraliza nivelurile de aciditate din organism. Odată ce se face acest lucru, organismul devine mai sănătos, iar uterul oferă un mediu sănătos pentru oul pentru a fertiliza. Mai multe femei au experimentat beneficiile lucerna verde în această privință. De asemenea, ajută la reglarea ciclului menstrual in randul femeilor care se confruntă cu o problemă de perioade neregulate.

Rac

Conținutul de clorofilă din lucerna verde este o apărare eficientă împotriva dezvoltării cancerului face. Clorofila are capacitatea de a distruge agenți cancerigeni care sunt responsabile pentru creșterea și multiplicarea celulelor canceroase. A fost deosebit de utile în controlul riscului de cancer pulmonar la fumători. Acest lucru însă, nu înseamnă că puteți continua fumat și bea doar suc de lucerna verde, împreună cu ea. Suntem cu toții conștienți de efectele secundare ale fumatului. Deși lucerna verde are capacitatea de a reduce riscul de cancer, acesta nu poate fi numit o apărare sigură lovitură împotriva acestei boli. Chiar și atunci, continua băut suc și de a face corpul tau ceva bun.

Anemia

Când consumate zilnic, sucul construiește celule rosii din sange. Clorofila crește capacitatea organismului de a absorbi oxigenul in sange. Acest lucru ajută la îmbunătățirea numărului de celule roșii din sânge, și este, prin urmare, util pentru cei care sufera de valori mici ale hemoglobinei și anemie.

Alte beneficii

În afară de toate minunate beneficiile menționate mai sus, jos sunt câteva avantaje de lucerna verde:

Ea are un efect detoxifiant asupra organismului, în care, toate toxinele daunatoare sunt eliminate, iar ficatul este purificat.

Acesta ajuta la eliminarea mirosului neplacut al corpului, inclusiv respiratia urat mirositoare.

Se păstrează la rece comun la necaz, și, dacă aveți o rece, ajută congestie clar în sinusuri.

Acesta ajută la eliminarea, cauzatoare de boli bacterii daunatoare din stomac, și previne creșterea în continuare a unor astfel de bacterii.

De asemenea, are capacitatea de a stabiliza nivelurile tensiunii arteriale, reducând astfel riscul de boli de inima.

lucerna verde poate provoca greață, diaree, dureri de cap și dacă unul este alergic sau consumă un exces de ea. Pentru a păstra efectele secundare departe, începe cu un consum într-o cantitate mică. Începeți cu o lovitură de suc de aproximativ 30 ml. Pe măsură ce începe să se dezvolte un gust pentru ea, crește doza de 60 ml. Dacă luați sub formă de pulbere, doar o lingurita presărat pe mâncare, amestecat într-un suc, sau doar consumate cu apă ar fi suficiente. La fel ca orice alt remediu natural, efectele lucerna verde va fi vazut atunci cand sunt consumate cu regularitate în timp.

Disclaimer: Acest articol Buzzle este pentru scopuri informative numai, și nu ar trebui să fie folosit ca un înlocuitor pentru sfatul medical de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *