8.000 De Pași Pentru O Sanatate Foarte Buna

8.000 De Pași Pentru O Sanatate Foarte Buna

Toată lumea vrea să fie la fel de sănătos ca posibil, dar nu toată lumea are timp pentru a face cantitatea necesară de exercițiu pentru a ajunge acolo. Acesta este unul dintre motivele pentru care abordarea zece mii pas a devenit bine-a plăcut. Zece mii Metoda pas este o idee care spune tot ce ai nevoie pentru a încerca și de a face pentru a crește sănătatea dumneavoastră este de a merge de cel puțin zece mii de pasi in fiecare zi – în acest fel nu va trebui să lucreze ca intens la sala de sport. Mersul pe jos poate fi o mare de exercitii fizice si un impact foarte redus. Cât de des ați auzit de un medic spune “doar o singură plimbare in jurul blocului ajuta sănătatea ta”?

În mod evident, de mers pe jos de zece mii de pasi in fiecare zi, nu va fi simplu. Asta-i o mare cantitate de pași pentru a lua! Vestea bună este că sunteți deja probabil ia zece mii de pasi de zi cu zi fără să o știe. Ceea ce trebuie să faceți este să dau seama cum de a încorpora câteva mii de pași pentru a ajunge la obiectivul. Deci, cum poti face asta fara sa te simti la fel ca tine pierzi o zi întreagă de mers pe jos despre?

Creșterea numărului de pas de curent pot fi realizate cu ușurință folosind aceste metode evidente. Un exemplu tipic în acest sens este urca scarile in loc de a lua un lift sau scara rulanta. De asemenea, puteți alege să parcați departe de ușa din față a magazin sau mall. Păstra mașina într-un loc și de mers pe jos pungi și cutii de la mașină după ce ați terminat de cumpărături în fiecare magazin în loc de doar transporta mai multe lucruri cu tine, ca tu a alerga comisioane dumneavoastră și mergeți la cumpărături. Luând tranzit publice poate crește, de asemenea, numarul de pas ca ai nevoie pentru a merge la autobuzul sau cu trenul de oprire și apoi înapoi acasă în loc de doar de mers pe jos la masina ta. Cea mai mare mod de a face acest lucru, desigur, ar fi de a lua doar o scurtă plimbare în fiecare zi.

Ai putea stimula, de asemenea, volumul de pași pe care le luați prin utilizarea unor metode mai puțin evidente. Să întocmească o listă de cumpărături magazin alimentar diferit. O multime de oameni plan de liste de pe culoarele dintre banci din magazinele lor preferate. În schimb, planul de lista dvs. în categorii unice, cum ar fi produse, lactate și carne. Apoi, du-te la cumpărături așa cum sa subliniat de ordinea de pe listă. Sigur că s-ar putea ajunge de funcționare înainte și înapoi prin magazin cu toate acestea, este foarte bun pentru a lua mai mulți pași în fiecare zi. În loc de a avea o cutie de e-mail în interiorul ușa ta sau atașat la casa ta, instalați-l pe un post aproape de bordură. Acest lucru se poate adăuga cu ușurință un minim de una sau două duzini de pași pentru numărul dumneavoastră atunci când vă verificați e-mail în fiecare zi.

Există o mulțime de modalități de a lua măsuri suplimentare de zi cu zi. Mai mult folosit pentru gândire aproximativ 10.000 de pași pe care le obține mai ușor va fi probabil pentru tine să dau seama cum de a îndeplini obiectivul dvs.. Din fericire, fiecare pas pe care il ia – fie că este vorba de mers pe jos spre frigider sau jogging pe o banda de alergat, contează spre final obiectivul dvs. numărul pas. Distreaza-te cu ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *