6 Sfaturi Pentru A Avea Succes Ca Un Inspector Independent

6 Sfaturi Pentru A Avea Succes Ca Un Inspector Independent

Milioane de inspecții pe teren terminat în fiecare an de mii de inspectori de teren locale. Multe dintre inspectorii de teren noi sunt dornici de a începe, dar se inscrie pentru locuri de muncă în care într-adevăr ar trebui să rămână clar de. De ce? Pentru că ei au pierdut din vedere motivul fundamental au devenit un inspector teren, în primul rând – pentru a face un trai bun.

Exista o multime de inspectori de teren, care continuă să dobândească noi competențe pentru a se califica pentru locurile de muncă de înaltă plătitoare de inspecție domeniu, care pot crește într-adevăr venitul lor. Nu este neobișnuit pentru un inspector teren care are capacitatea de a câștiga 75.000 dolari la 100.000 dolari, dar este nevoie de timp pentru a obține abilitățile pentru a ajunge la acest nivel.

Pentru a lua salariul de control câmp din jalnic la profitabil, aici sunt 6 sfaturi trebuie să vă amintiți:

1. Dacă sunteți abia la început, a găsi firmele naționale de control câmp care plătesc un preț rezonabil pentru o inspecție credit ipotecar-unitate de. Aceste zile, asta e 15 dolari – 20 dolari per inspecție. Există multe firme naționale care încearcă să profite de “începători”. angajarea lor pentru taxe de inspecție mici. Multe dintre acestea sunt legate de băncile mari, bine-cunoscute și companii titlu.
De ce se plătească atât de puțin? Cele mai multe au mai multe niveluri de compensare, astfel încât 20 dolari taxa de inspecție plătită de către creditor devine a scăzut cu două sau trei straturi de intermediari, care iau fiecare o parte, și inspectorul de câmp local, care face efectiv de lucru devine firimiturile. Soluția dvs. este simplu – refuza să lucreze pentru aceste întreprinderi, cu excepția cazului în care sunt în măsură să vă plătească o taxă de inspecție acceptabil.

2. Continuați pentru a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele pentru a obține proiectele mai bine de plată și de a face inspecții mai avansate, cum ar fi inspecțiile comerciale de control pierderi pentru companiile de asigurări. Multe dintre aceste firme naționale de inspecție domeniu nu oferă sesiuni de formare bazate pe web de cost, cum ar fi clipuri video sau webinarii, astfel încât să puteți urmări și maestru de noi competențe.

3. Adu un smartphone cu tine la locul de muncă astfel încât să puteți monitoriza adresa dvs. de email pentru locuri de muncă de inspecție noi. Multe companii posta noi inspecții în care acestea devin disponibile, care ar putea fi în orice moment al zilei. Prin verificarea email-ul în timpul zilei, vei fi capabil de a ridica noi locuri de muncă pentru a efectua în aceeași zi.

4. Începeți o linie colaterală referire oportunități de investiții pentru investitorii imobiliari locali. Fiecare comunitate are persoane care sunt in cautare de case chilipir pentru a cumpara, fie de tip “flip” pentru un profit rapid, sau de dezintoxicare și de închiriat pentru venituri. Ele sunt mai mult decât dispuși să plătească un “cercetaș”, ca un inspector de câmp local, pentru un sfat cu privire la orice case care pot fi disponibile pentru a achiziționa ieftin. Dacă faci controale ipotecare, veți găsi o mulțime de aceste case care au potențial de investiții. Deci, dacă faci o inspecție într-un cartier în care există proprietăți neglijate, cum ar fi cele de metri neglijate, transmite detaliile de-a lungul a investitorilor pentru taxa de un vizor lui.

5. Inspectorii de teren de incredere a obține cele mai bune misiuni, și, de asemenea, mai multe locuri de muncă trimis drum. Dacă urmați cronologie de finalizare și a obține raportul și fotografii înapoi înainte de termenul limită, vei fi recompensat mai târziu. Pentru a vă asigurați că puteți încheia inspecțiile la timp, nu aborda nici mai multe proiecte decât se pot efectua de către termenele lor, și să rămână în zona de cod poștal, astfel încât să nu pierdeți timp și gaz de conducere. Cei mai mulți inspectori folosi o rază de 25 mile ca munca lor “zonă”, și taxa suplimentar pentru a face inspecții efectuate în afara acestei zone.

6. Nu uitați să monitorizeze kilometraj dvs. de afaceri și deduce ca o cheltuială de afaceri adecvat la întoarcere anuală de impozit pe venit. IRS permite în prezent 55 de cenți pe kilometru, care se pot adăuga până la o deducere considerabile pentru majoritatea inspectorilor de teren, care a pus o mulțime de mile pe vehiculele lor. Ca un exemplu, un inspector cu normă întreagă s-ar putea călători 800 mile pe saptamana face inspecții, care funcționează la 40000 mile pe an. Asta-i o deducere de 22.000 dolari fiscale, care pot contribui la fondul de o mașină nouă.

La fel ca multe companii, succesul ca un inspector câmp este construit cu un pas la un moment dat, și aceste 6 sfaturi vă vor ajuta să vă mențineți pas cu pas în direcția unui loc de muncă de înaltă plata ca un inspector domeniu independent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *